اولین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی کامپیوتر، فناوری اطلاعات و کاربردهای هوش مصن

اولین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی کامپیوتر، فناوری اطلاعات و کاربردهای هوش مصن


اولین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی کامپیوتر، فناوری اطلاعات و کاربردهای هوش مصن

 

اولین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی کامپیوتر، فناوری اطلاعات و کاربردهای هوش مصنوعی به میزبانی گروه کامپیوتر دانشکده‌ی مهندسی دانشگاه شهید چمران اهواز، در تاریخ سه شنبه 16 ام اسفند 1401 بصورت برخط برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این همایش که با استقبال چشمگیر دانشجویان و محققان همراه بود، پس از خوشامدگویی دکتر کیاست معاون محترم پژوهشی دانشگاه شهید چمران به حضار، دکتر سید عنایت اله علوی دبیر کنفرانس با اشاره به تعداد زیاد مقالات دریافت شده به دبیرخانه ی کنفرانس از تمامی نویسندگان تشکر کردند که با ارسال مقالات خود باعث افزایش کیفی و کمی کنفرانس هستند.

دکتر مرجان نادران طحان دبیر علمی کنفرانس نیز با اشاره به دریافت بیش از 220 مقاله به دبیرخانه ی همایش، بیان کردند که این تعداد مقالات کار داوری و انتخاب مقالات را نسبت به سالهای گذشته سختتر کرده بود و به دلیل افزایش دقت در امر داوری، برگزاری کنفرانس امسال دو هفته به تعویق افتاده بود. ایشان همچنین اشاره کردند که از میان این تعداد مقاله، در نهایت 99 مقاله پذیرش شدند که با توجه به محدودیت در زمان برگزاری همایش، 18 تای آنها بصورت سخنرانی و بقیه بصورت پوستری پذیرش شدند و اکثریت مقالات پوستری نیز از نظر کیفیت دست کمی از مقالات سخنرانی نداشتند. در ادامه ایشان ضمن تشکر از معاون محترم پژوهشی دانشگاه، ریاست و معاونین دانشکده مهندسی در مراحل مختلف برگزاری همایش و کسب مجوزهای لازم، ابراز امیدواری کردند که در سالهای آینده با حضور گسترده مخاطبین و علاقمندان و بصورت حضوری همچون سالهای قبل از کرونا برگزار گردد.

در ادامه آقای مهندس محمدی پور معاون محترم آموزش سازمان صنعت، معدن و تجارت و از حامیان کنفرانس، ضمن تشکر از برگزارکنندگان کنفرانس به اهمیت نقش هوش مصنوعی و فناوری های اینترنت اشیا در زندگی روزمره انسانها اشاره کردند و ابراز امیدواری کردند که ارتباط دانشگاه و دانشجویان با شرکتها و سازمانهای استان هرچه بیشتر از قبل شود.

در ادامه سخنرانان کلیدی همایش آقایان دکتر مهرعلیزاده و دکتر رشتی به ایراد سخنرانی به زبان انگلیسی با عناوین "مهارتها و انقلاب صنعتی چهارم" و "کاربردهای صنعتی اینترنت اشیا" پرداختند که مورد توجه و تشویق مخاطبین قرار گرفتند، به گونه ای که ظرفیت نشستهای آنلاین سخنرانان کلیدی تکمیل شده بودند. همچنین در ادامه ی برنامه های کنفرانس، دو کارگاه کاربردی با عناوین "آشنایی با گوگل کولب و کتابخانه ی پایتورچ" توسط خانم مهندس پرنیان رحیمی و "امنیت فناوری های نوظهور در مسیر تحول دیجیتال و کارخانه های هوشمند" توسط میرشاه جعفری در ساعت صبح و دو کارگاه کاربردی دیگر با عناوین "یادگیری انتقالی در بینایی ماشین با استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون در محیط گوگل کولب" توسط مهندس مرجان مودت و "نقش فناوری اطلاعات در توسعه کسب و کارها" در ساعت بعدازظهر برگزار شدند. همچنین دو نشست در ساعتهای صبح و بعدازظهر برای ارائه مقالات سخنرانی نیز برگزار گردید و نویسندگان به ارائه ی دستاوردهای خود پرداختند.