نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

دیدار ریاست دانشکده مهندسی با شورای گروه کامپیوتر

در ادامه دیدارهای ریاست دانشکده با اعضای هیات علمی گرو ه های مختلف آموزشی، ایشان در هفته جاری میهمان شورای گروه کامپیوتر بودند. در این جلسه که به ریاست مدیر جدید گروه، سرکار خانم دکتر نادران، و با حضور سایر اعضا برگزار شد ریاست دانشکده پس از تبریک آغاز هفته وحدت و میلاد مسعود نبی اکرم (ص)، ابتدائا از زحمات آقای دکتر علوی مدیر سابق گروه در طی مدت تصدی مسئولیت تشکر و قدردانی نمودند. سپس ایشان به ارائه گزارشی از اهم فعالیت های انجام شده در فاصله بین دیدار سال قبل تا امروز پرداختند و تدوین برنامه پنجساله گروه را یکی از دستاوردهای مهم این دوره برشمردند. وی از کلیه همکاران گروه خواستند که با التزام و پایبندی به این برنامه تمام سعی و همت خود را در جهت اجرای برنامه های پیش بینی شده به کار بندند. تلاش در جهت تسهیل جذب اساتید جدید برای گروه و خرید کلیه اقلام مصرفی و بخشی از نیاز های تجهیزاتی گروه از دیگر فعالیت هایی بود که در سخنان ایشان مورد اشاره قرار گرفت. ایشان از گروه خواستند که تلاش های خود را برای راه اندازی هرچه سریعتر مرکز تحقیقات ICT و نیز مرکز پردازش های سریع دانشگاه که مقدمات آنها در چند ماه گذشته تا حدودی فراهم آمده افزایش دهند. در ادامه این نشست، همکاران گروه کامپیوتر به طرح نظرات و دیدگاه های خود در رابطه با برخی مسائل گروه و دانشکده پرداختند. در این رابطه، مشارکت ندادن متخصصین گروه در طراحی و راهبری زیرساخت شبکه اینترنت دانشکده و دانشگاه مورد انتقاد برخی اعضای گروه قرار گرفت. در پاسخ، ریاست دانشکده با ذکر برخی دلایل و سوابق این امر در گذشته، اظهار داشتند که هر اندازه که اعضای ذیربط در گروه به مشارکت در این امر علاقه نشان دهند، قطعا مورد استقبال قرار خواهد گرفت و در آینده سعی خواهد شد که از نظرات گروه در این راستا حداکثر بهره برداری ممکن صورت گیرد. همچنین برخی دیگر از اعضای گروه مراتب نارضایتی شدید خود را از خلف وعده در راه اندازی آسانسور دانشکده که مورد استفاده اعضای گروه می باشد اظهار داشتند. ریاست دانشکده علت آن را به مشکلات فنی پیش آمده در زمان آغاز بهره برداری مرتبط دانستند و اظهار داشتند که جهت حفظ ایمنی کاربران چاره ای جز نصب دستگاه کنترل کننده تردد به منظور محدود کردن تعداد استفاده کنندگان نبوده است که این امر را می توان بعنوان بخشی از دلایل تاخیرات بوجود آمده برشمرد.