نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

برگزاری تور فرهنگی - گردشگری ویژه اعضای محترم هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز

تور فرهنگی - گردشگری به مقصد منطقه آزاد اروند، آبادان و خرمشهر ویژه اعضای هیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز، برگزار می‌شود .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در این برنامه که روز جمعه 8 بهمن‌ماه سال جاری برگزار می‌شود، علاوه بر گردشگری با کشتی دریایی در منطقه آزاد اروند، از مناطقی همچون موزه دفاع مقدس خرمشهر، موزه نفت آبادان، ساختمان قدیمی دانشکده نفت در آبادان، مسجد رنگونی‌ها و مضیف حاج عبدا... در جزیره مینو بازدید به عمل می‌آید .

اعضای محترم هیئت‌علمی که تمایل به شرکت در این اردو دارند می‌توانند حداکثر تا روز سه‌شنبه 5 بهمن‌ماه به صورت حضوری جهت ثبت‌نام به دفتر مرکزی کانون‌های اجتماعی واقع در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مراجعه نمایند.

ضمناً هزینه دریافتی از هر نفر مبلغ 200/000 ریال در زمان ثبت‌نام است. متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با تلفن‌های داخلی 5505 و 5518 تماس بگیرند